Search by Category


 

Aldersgrenser
Små barn 0-5 år gratis (ikke eget sete, må på bergene å sitte på fanget)
Barn 6-16 år
Voksen 17 år +

Fornyelse
Har du hatt sesongkort i 2019 logger du deg inn med brukernavn og passord her. Du kommer rett inn på siden SESONGKORT FORNYELSE. Marker de plassene du ønsker å fornye og klikk på FORTSETT. Her kan du også endre navn på sesongkortet(ene). Får du ikke opp denne siden med en gang du logger inn, ligger dine sesongkort under RESERVASJONER, evt. gå via denne linken: https://billetter.ikstart.no/SubscriptionRenew.aspx. For nytt brukernavn og/eller passord send e-post til billetter@ikstart.no. Din sesongkortplass er reservert til og med 25.11.2019. 

Dersom du har hatt sesongkort på et av feltene som stenges kommende sesong, får du tilgang på et lukket salg her: https://billetter.ikstart.no/nb-NO/subscriptions/sesongkort%202020?hallmap. Husk at du også her må være logget inn, om du ikke er det vil du få opp en feilmelding. 

Sesongkort for bedrift
Dersom du har hatt et sesongkort som er registrert på en bedrift, må du send oss en bestilling til billetter@ikstart.no, så gir vi beskjed så fort billettene er klare.

Sesongkort for Handicap – og ledsager
Sesongkort for HC- og ledsager bestilles på e-post til billetter@ikstart.no. Ledsagerbevis må fremvises ved henting/betaling av sesongkortene i Startbutikken.
 
Vandring
Vi gjør oppmerksom på at det ikke er tillatt å vandre mellom de ulike feltene på stadion. Dette grunnet sikkerhet. Kommende sesong vil de forskjellige feltene være tydelig avsperret.

Personlig Handlekurv

Rediger